Danske Bedemænd certificering

Vi er en af de første begravelsesforretninger der blev ISO 9001 certificeret

17. januar 2014 blev Bedemanden Hedensted - Løsning og omegn ISO 9001 certificeret. Det er vores kvalitetsstempel, der viser, at vi gør os umage hver dag for at leve op til de høje etiske krav, der er i branchen, og samtidig at de familier og pårørende, der har brugt os som bedemænd, har været tilfredse med os.

Vi udfører løbende kvalitetskontrol blandt de familier og pårørende, der benytter vores tjenester, og ud af to spørgsmål med svarmulighederne 1-5 (hvor 1 er det laveste, og 5 er det højeste), ligger vi på 4,9. Det er vi naturligvis både glade for og meget stolte af.

1. Hvor tilfredse har I været med det arbejde, bedemanden har udført ?

Gennemsnit 4,9

 

2. Hvor tilfredse har I været med bedemandens information og vejledning om priser ?

Gennemsnit 4,9

Vi har også spurgt om man vil anbefale os til andre og hertil svarer 99,5 % Ja.

 

Kvalitetskontrollen er afgørende for, at vi fortsat kan være certificeret og leve op til de krav og forventninger, man har til os som bedemænd. Det er derfor af stor betydning, at det lille spørgeskema på vores hjemmeside udfyldes og sendes til os.

Spørgeskemaerne bør altid kunne give et retvisende billede af den service, man som kunde har fået hos os.

Tilbagemeldingerne er med til at sikre, at andre pårørende også i fremtiden vil kunne få den betjening og vejledning, man som pårørende forventer at modtage.

Hvad betyder det for dig?

Hos Bedemanden Hedensted - Løsning og omegn gør vi vores ypperste for, at du trygt kan overlade planlægningen af en god og mindeværdig afsked til os. Vores certificering giver dig vished om følgende:

  • at vi er uddannede bedemænd.
  • at vi leverer høj kvalitet i betjening og vejledning.
  • at vi løbende kvalitetskontrolleres.
  • at vi følger branchens etiske regelsæt 100%.
  • at vi leverer faglig korrekt vejledning.
  • at vi også udfører de ydelser, som aftales.
  • at vi overholder den aftalte prisramme.

Hos Forbrugerrådet TÆNK anbefaler man, at du kun benytter dig af ISO-godkendte bedemænd. Du kan læse mere om, hvad det betyder for dig HER.