Din bedemand i Horsens – med stort lokalkendskab

Din bedemand i Horsens

Har du behov for en bedemand i Horsens eller omegn, er Bedemanden Hedensted det nære valg. Vi yder støtte og nærvær i en svær tid, og vi kan hjælpe dig med at arrangere en smuk og mindeværdig sidste afsked. Vi gør meget ud af at imødekomme dine og/eller afdødes ønsker til dagen, og vores store lokalkendskab i Horsens gør, at vi kan tage højde for eventuelle lokale skikke og traditioner samt vælge den helt rigtige kirke eller det helt rigtige kapel til højtideligheden

Bedemanden i Hedensted hjælper med alt det praktiske

I forbindelse med et dødsfald er der en større mængde papirarbejde, der skal ordnes inden for relativt kort tid. Det kan stresse unødigt i en i forvejen turbulent tid, og derforø tilbyder vi hos Bedemanden Hedensted, at hjælpe med den del også. Vi arrangerer desuden hele – eller dele af – højtideligheden i enten kirke eller kapel, og ønsker du hjælp til pyntning i kirken og/eller på kisten, booking af lokale til mindesamvær, kaffebord mv., kan vi også tage os af det.

Begravelse eller bisættelse i Horsens?

En af de første ting, du skal beslutte i forbindelse med et dødsfald er, hvis afdøde ikke har truffet den beslutning i forvejen, hvorvidt afdøde skal kremeres (brændes) eller jordfæstes (begraves i kiste). Begravelsen foregår typisk fra en kirke, mens en bisættelse sker fra kirke eller kapel. Er afdøde ikke medlem af folkekirken, skal bisættelsen foregå fra kirkegårdskapel eller sygehuskapel. Bedemanden Hedensted er meget lokalkendt og ved, hvilke kirker der er at vælge imellem, hvor de ligger, og hvilke kapeller, der kan benyttes. Derudover kender vi de lokale blomsterhandlere og egnede lokaler til mindesamvær.

Brug bedemanden Hedensted som bedemand i Horsens

Når du beslutter dig for at bruge os som din lokale bedemand i Horsens og omegn, tager vi allerførst en indledende snak. Her kommer vi ind på dine ønsker til begravelsen eller bisættelsen, og vi taler om, hvorvidt afdøde har nogle ønsker, der skal efterkommes. Vi kan tage den indledende snak på vores kontor i Hedensted, eller vi kan komme hjem til dig – det er helt op til dig.

Få en uforpligtende snak

Før du beslutter dig for, om du vil indgå et samarbejde med os eller ej, er du meget velkommen til, efter forudgående aftale, at komme forbi vores begravelsesforretning i Hedensted (Østerbrogade 13 B)  til en uforpligtende snak. Du kan også altid ringe til os – vores telefon er døgnåben – eller skrive en mail.

Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Tlf.: 75 89 10 04 (åben hele døgnet)