Din bedemand i Hedensted

Din bedemand i Hedensted

Din bedemand i Hedensted

Døden er en af de eneste ting, vi kan være sikre på her i livet, men det gør den desværre ikke nemmere for de efterladte. Bedemanden Hedensted – Løsning og omegn er din lokale bedemand i Hedensted, Løsning, Øster Snede, Horsens eller Ølsted, og vi står dig bi, når du har brug for en støtte midt i sorgen. Vi er et stærkt og professionelt team af uddannede og certificerede bedemænd, og vi har lang erfaring i at yde både støtte og nærvær i en turbulent tid.

Bedemanden Hedensted - Løsning og omegn: Din tryghed

Selv dagligdags ting kan være svære at klare, når man står midt i sorgen. Og det papirarbejde, der uundgåeligt følger i kølvandet på et dødsfald kan føles nærmest uoverkommeligt. Bedemanden Hedensted – Løsning og omegn tilbyder at stå for alt det praktiske omkring et dødsfald – lige fra papirarbejdet til selve højtideligheden i kirke eller kapel, blomsterpynt til kirke og/eller kiste, booking af lokale til et eventuelt mindesamvær, bestilling af kaffebord mv. Du bestemmer selv, om du vil deltage i dele af planlægningen – vi kan skræddersy vores ydelser præcis, så de passer dig.

Begravelse og bisættelse i Hedensted og omegn

Hvis afdøde ikke allerede har udtrykt ønske om det, er det op til dig at beslutte, hvorvidt afdøde skal kremeres (brændes) eller jordfæstes (begraves i kiste). Mens en begravelse typisk sker fra en kirke, kan en bisættelse ske både fra en kirke og et kapel. Hvis afdøde ikke var medlem af folkekirken, sker en bisættelse typisk fra et sygehuskapel eller et kirkegårdskapel. Hos Bedemanden Hedensted – Løsning og omegn har vi lang erfaring med både begravelser og bisættelser, og vi kender alle kirker og kapeller, vi kan bruge til højtideligheden, i Hedensted, Løsning, Øster Snede, Horsens og Ølsted. Er der nogle lokale skikke og traditioner, kender vi også til dem, så der ikke kommer nogle overraskelser på en dag, du skal kunne tænke tilbage på og mindes for det gode.

Lad os være din bedemand i og omkring Hedensted

Indledningen på et samarbejde med os er en snak, hvor vi gennemgår, hvilke ønsker du og/eller afdøde måtte have til en højtidelighed og et eventuelt efterfølgende mindesamvær. Vi kan mødes i vores forretning i Hedensted, eller vi kan komme hjem til dig. Det er helt op til dig og dine ønsker. Forud for, om du beslutter dig til at bruge os som din bedemand i og omkring Hedensted, er du meget velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak. Enten i vores forretning på Østerbrogade 13 B i Hedensted eller på telefon eller mail. Vi svarer hele døgnet.

Telefon: 75 89 10 04
Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.