Dødsannoncer

Hvis du mangler hjælp og/eller inspiration til at skrive dødsannoncen for en af dine kære, hjælper Bedemanden Hedensted - Løsning og omegn dig gerne. Vi kan både udforme og indrykke annoncen for dig – i en eller flere aviser efter dit valg. Ofte falder valget på den lokale ugeavis i Hedensted, eller et af dagbladene Horsens Folkeblad/Vejle Amts Folkeblad, da den typisk henvender sig til dem, afdøde kendte, men du kan også vælge at få indrykket annoncen i et af de landsdækkende dagblade som Jyllands-Posten, Politiken, Kristeligt Dagblad eller lignende

 Du er meget velkommen til selv at formulere dødsannoncen, men hvis ordene svigter, kan vi hjælpe med at inspirere og/eller formulere den. Det er en god idé at nævne dato og sted for begravelse eller bisættelse, hvis du gerne vil have opmærksomhed omkring selve højtideligheden.

Husk, at aviser opererer med deadlines, så det er vigtigt, at annoncen ligger klar – formuleret og korrekturlæst – så hurtigt som muligt, så den kan komme i avisen før højtideligheden.

Efter højtideligheden er vi også gerne behjælpelige med at indrykke en takkeannonce.

Hos Bedemanden Hedensted – Løsning tilbyder vi desuden også en digital mulighed mht. en dødsannonce via en mindeside.

Kontakt os for at høre nærmere.