Blomster

Blomster på kisten samt i kirken/kapellet er tradition til en begravelse eller bisættelse, og hos Bedemanden Hedensted - Løsning og omegn kan vi stå for kontakt til en blomsterhandler efter dit valg og bestille kistepynt og/eller blomsterpynt til kirken eller kapellet. Hvis du har brug for inspiration, kan du kigge i vores billedudvalg af forskellige typer og versioner af kistepynt, eller du kan fortælle om dine præference, som vi så kan videreformidle til blomsterhandleren, der kan komme med et bud på dekoration.

Blomster til højtideligheden i form af kranse (m/u bånd), dekorationer og bårebuketter kan bestilles på din personlige mindeside, eller vi kan hjælpe med at bestille det. Samt give inspiration til formulering af tekst på kransenes bånd, hvis det er relevant.

Blomsterne fra højtideligheden flyttes typisk fra kirken/kapellet til gravstedet. Hvis gravstedet ikke ligger umiddelbart i tilknytning med kirken eller kapellet kan vi stå for at transportere blomsterne det rigtige sted hen. Dette aftales på forhånd.

Blomster