Mindesamvær

Mange pårørende vælger at arrangere en form for mindesamvær efter en begravelse eller bisættelse. Det er forskelligt, om mindesamværet – eller begravelseskaffen eller gravøllet, som nogle også kalder det – er kaffe og kage eller en lidt større servering, men idéen med arrangementet er, at gæsterne til begravelsen mødes og mindes afdøde på en uformel og afslappet måde. Af og til bliver der holdt taler og man synger sange eller salmer til mindesamværet – det afhænger af den enkelte families ønsker og behov.

Hvis du ønsker at arrangere et mindesamvær efter en højtidelighed, skal du kontakte den kro, det hotel eller det forsamlingshus, hvor du gerne vil holde det og aftale nærmere med dem. Det er naturligvis helt frivilligt, om man vil holde et mindesamvær eller ej.

Bedemanden Hedensted - Løsning og omegn hjælper gerne med at foreslå lokaler, der er egnet til formålet, og vi kan også stå for at tælle deltagerne til begravelsen og kommunikere det til stedet, hvor arrangementet afholdes, så de sørger for mad og drikke nok.